Izjava o privatnosti

Hrvatski biatlonski savez

Izjava o privatnosti

Ova web stranica poštuje vašu privatnost i posvećena je zaštiti vaših osobnih podataka. U ovom dokumentu opisujemo koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.

Koje vrste osobnih podataka prikupljamo?
Naša web stranica prikuplja samo podatke koje nam dobrovoljno dajete kroz kontakt obrasce ili druge obrasce za prikupljanje podataka. To uključuje vaše ime, e-mail adresu i druge informacije koje nam možete dati.

Kako koristimo prikupljene podatke?
Prikupljeni podaci koriste se isključivo u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva na našoj web stranici i za slanje relevantnih informacija o našim proizvodima i uslugama, ako ste izrazili svoj pristanak na primanje marketinških poruka.

Kako dijelimo vaše osobne podatke?
Vaše osobne podatke ne dijelimo s trećim stranama osim u slučajevima kada smo to dužni učiniti u skladu s propisima ili na temelju vašeg izričitog pristanka.

Kako štitimo vaše podatke?
Vaši podaci obrađuju se samo u svrhu za koju su prikupljeni i u skladu s GDPR-om i drugim relevantnim propisima o zaštiti podataka. Koristimo različite tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka ili krađe.

Kako se možete obratiti nama u vezi s vašim osobnim podacima?
Ako imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeva u vezi s vašim osobnim podacima koje smo prikupili, molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese biatlon@biatlon.hr. Vaš zahtjev će biti obrađen u skladu s GDPR-om i drugim relevantnim propisima o zaštiti podataka.